Dinamo – CSA Steaua, derby-ul ligii secunde, se joacă diseară la 21:30 pe Arena Națională. Atmosferă electrizantă în capitală

Publicat de

A venit momentul culminant al începutului de sezon în eșalonul secund al fotbalului românesc. Dinamo și CSA Steaua au prima confruntare directă, posibil singura din acest sezon.

Meciul a fost programat la „câini” acasă, însemnând că fanii lui Dinamo au la dispoziție mai multe bilete decât fanii Stelei. Gazdele au vândut deja peste 15.000 de bilete, în timp ce oaspeții reușiseră acum câteva zile să ocupe peste 3000 de locuri, din 8000 disponibile.

Galeria lui Dinamo este una dintre cele mai impresionante din fotbalul românesc, iar atmosfera pe care o vor crea pe stadion va fi, fără îndoială, uluitoare.

Conform formatului ligii secunde, echipele vor juca numai meciuri tur în sezonul regular, rezultând 19 etape. Pe urmă, primele 6 echipe din vârful clasamentului vor juca în play-off, în sistem tur-retur, rezultând 10 etape. Echipele de pe locurile 7-20 vor juca în două serii de play-out doar meciuri tur, la fel ca în sezonul regular.

Astfel, dacă una dintre cele două echipe din București nu reușește să ajungă în play-off, unde se decid echipele care promovează în SuperLigă – Liga I – meciul de azi ar putea fi singura confruntare directă dintre Câinii Roșii și CSA.