Vrancea primește 1,2 miliarde lei pentru investiții, anunță prefectul Nicușor Halici

Publicat de

Guvernul a alocat 1,2 miliarde de lei pentru vrânceni prin Programul Național Anghel Saligny, a anunțat prefectul Nicușor Halici. Cu acești bani se vor face investiții în 104 proiecte la nivelul întregului județ, potrivit acestuia.

1,2 MILIARDE lei sau 12.000 MILIARDE lei vechi sau 260 MILIOANE euro, alocați pentru vrânceni! 104 proiecte de investiții și tot atâtea șantiere deschise în tot județul, care, odată finalizate, vor crește calitatea vieții în fiecare comunitate, a scris Halici pe pagina Facebook.

Nicușor Halici, președinte interimar PSD, a renunțat la mandatul de deputat în Parlamentul României pentru postul de prefect al județului Vrancea, pe care l-a preluat la începutul lunii martie a acestui an. De altfel, nu este prima dată când Halici este la șefia Prefecturii, acesta conducând Instituția Prefectului și între 2014-2016.

Acesta este doar unul dintre obiectivele pe care mi le-am asumat odată cu decizia de a renunța la mandatul sigur de parlamentar pentru a veni prefect ca să pot pune umărul la dezvoltarea județului nostru. Dar acesta e doar începutul, a completat Halici.