Starea de alertă din Sectorul 1 al Capitalei nu a fost prelungită. Clotilde Armand: O vom avea din nou dacă Romprest nu-și face treaba

Publicat de

Starea de alertă din Sectorul 1 al Capitalei va fi instituită din nou dacă societatea de salubrizare Romprest nu-și va respecta obligațiile, susține primarul Clotilde Armand, în replică la decizia prefectului Capitalei de a nu prelungi starea de alertă solicitată de edil.

Potrivit acesteia, decizia de neprelungire a fost luată în urma unei întâlniri între reprezentanții companiei de salubrizare Romprest și Primăria Sectorului 1.

Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare.
De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă, a transmis Clotilde Armand pe pagina Facebook.

Foto preluată de pe Facebook/ClotildeArmand