Un vot pentru Ponta e un vot pentru viitorul Guvern PNL

Publicat de

Anunțul lui Victor Ponta, care a declarat că este pregătit să voteze instalarea unui nou Guvern PNL dacă Pro România intră în Parlament pe 6 decembrie, este un semnal puternic dat lui Klaus Iohannis și lui Ludovic Orban, liberalilor și uriașei mașinării care se va pune în funcțiune în ziua alegerilor pentru ca „cine trebuie” să reușească să treacă pragul parlamentar de 5%.

Practic, după ce a plecat din PSD și a dat jos Guvernul Dăncilă, pregătind astfel terenul pentru venirea la putere a liberalilor, Victor Ponta se pregătește să mai trădeze încă o dată – de data aceasta pe noul său aliat, Călin Popescu Tăriceanu – ca să rămână în Parlament, cu tot cu imunitatea de rigoare a aleșilor neamului.

Prețul pentru intrarea Pro România în noul Legislativ va fi mare și va fi decontat rapid de liberali: TOATE voturile partidului lui Victor Ponta se vor duce către PNL începând cu data de 6 decembrie.

Așadar, să știți: orice vot dat Pro România la alegerile parlamentare este un vot pe care-l dați viitorului Guvern liberal al Lui Ludovic Orban și al lui Klaus Iohannis.