PNL Brașov, propunere de armistițiu către USR-PLUS: Primarul Coliban să aibă înţelepciunea să se aşeze la aceeaşi masă cu noi

Publicat de

PNL Brașov a trimis, printr-o scrisoare deschisă adresată primarului USR-PLUS Allen Coliban, o propunere de armistițiu în vederea unei bune guvernări locale, amintind însă și faptul că nu este prima dată când liberalii fac apel la pluseriști „pentru a reconstrui România”.

Nu este prima oară când PNL întinde mâna alianţei USR-PLUS pentru a-i chema pe toţi cei care s-au opus guvernării dezastruoase PSD să vină şi să pună mâna pentru a reconstrui România. Dar întotdeauna ne-am lovit de calcule politice: că nu ar fi bine ca USR-PLUS să facă asta, că e greu la guvernare, că ar fi bine să nu ne aşezăm la masă, că e mai convenabil din punct de vedere electoral ca USR-PLUS să facă scandal. Stimate domnule Allen Coliban, dacă nu aţi remarcat, în ultimele săptămâni ne-am preocupat să găsim soluţii, să dezbatem programe de guvernare şi idei de dezvoltare. Românii, braşovenii, au nevoie de soluţii, transmit liberalii brașoveni în scrisoarea deschisă.

Potrivit acestora, primarul ales al Brașovului trebuie să aibă înțelepciunea de a se așeza la aceeași masă cu PNL Brașov, pentru care important este să ofere oamenilor certitudini și siguranța că „știm exact ce avem de făcut” pentru un viitor mai sigur și mai bun.

Nu ne-am cramponat de şicane electorale, n-am intrat în hora discuţiilor despre diplome şi alte mici inconveniente care s-au tot vehiculat, că nu ne face cinste să plecăm urechea la tot felul de lucruri prea puţin semnificative. Important pentru noi este să le oferim oamenilor certitudini, să le arătăm braşovenilor că ştim exact ce avem de făcut, astfel încât ziua de mâine să fie puţin mai bună şi viitorul să fie mai sigur, se arată în documentul citat.

Foto preluată de pe Facebook/AllenColiban