Ludovic Orban, sprijin total pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Publicat de

Ludovic Orban va sprijini în calitate de premier toate proiectele inițiate de Nicușor Dan pentru bucureșteni, a declarat prim-ministrul, prezent la depunerea jurământului de către noul primar al Capitalei.

Interesul Bucureștiului și interesul bucureștenilor trebuie pus în prim-plan, a adăugat premierul Ludovic Orban, care a promis că „vom duce la bun sfârşit proiecte care ţin de zona guvernamentală, dar, de fapt, generează beneficii pentru Bucureşti”.

Odată începută activitatea în Consiliul General, evident că trebuie să punem în prim plan interesul Bucureştiului şi interesul bucureştenilor, să sprijiniţi proiectele bune, proiectele care într-adevăr vin să crească calitatea vieţii în Bucureşti, să crească calitatea serviciilor şi să creeze oportunităţi suplimentare pentru fiecare bucureştean. Prezenţa mea aici este şi o garanţie a faptului că, în calitate de premier, voi sprijin toate proiectele iniţiate de primarul general ales, Nicuşor Dan, şi, mai mult decât atât, vom duce la bun sfârşit proiecte care ţin de zona guvernamentală, dar, de fapt, generează beneficii pentru Bucureşti, a declarat premierul.

Foto preluată de pe Facebook/NicușorDan