USR-PLUS, atac în forță la PNL în Iași

Publicat de

La Iași, unde „vedem un nou USL regonflat, reşapat, reîmbrăcat”, se vede mai bine decât în alte locuri nevoia unei noi noi clase politice, susține liderul USR, Dan Barna, criticând puternic opțiunea PNL de a-l susține la Primărie pe primarul Mihai Chirica, ce a câștigat actualul mandat din partea PSD.

La Iaşi se vede mai bine ca în alte locuri ce înseamnă necesitatea unei noi clase politice şi ce înseamnă vechea clasă politică de orice culoare. Iaşiul este cel mai bun exemplu în care vedem un nou USL regonflat, reşapat, reîmbrăcat în care fostul primar PSD este candidatul PNL nou şi proaspăt. Sunt convins că electoratul ieşean înţelege că nu se mai poate continua în această logică a permanentei auto-minciuni, în această logică a prostirii. Oamenilor li se spune că tot ceea ce ieri era un PSD-ism roşu-sângeriu brusc a devenit un galben strălucitor şi luminos, a declarat Barna în cadrul unei conferințe de presă de la finalul acestei săptămâni.

Președintele USR a transmis românilor că e important ca oamenii să iasă la vot ca să „scăpăm de PSD-ism în toate formele sale”.

Le transmit oamenilor un mesaj valabil şi în Iaşi şi în restul ţării. E important să ieşim la vot, e important pentru fiecare cetăţean care crede că trebuie să scăpăm de PSD-ism în toate formele sale. Ideea că oricum se rezolvă şi că PSD e cu un picior în groapă şi nu are rost să mergem la vot este greşită. Această idee a făcut posibil în 2016 să ne trezim cu o guvernare Liviu Dragnea care aproape ne-a scos din Europa, a subliniat acesta.

Și candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean Iași, fostul PNL-ist Marius Bodea, a continuat atacul la adresa liberalilor, întrebându-și foștii colegi din PNL dacă partidul brătienilor îi mai reprezintă:

Le transmit liberalilor din Iaşi următorul mesaj: Vă reprezintă ceea ce se petrece azi în PNL, când în acest partid sunt aduşi şi puşi în frunte primari pedofili? Sunt mândri că în PNL au intrat primari care în urmă cu o lună îl elogiau pe Ceauşescu sau primari condamnaţi pentru fraude pe fonduri europene?