Victor Ponta, către Ludovic Orban în plenul reunit: Pe analfabeta Anisie o puteți înlocui cu Vanghelie

Publicat de

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri în plenul reunit, că „Guvernul PEPSIglas” trebuie să fie demis, aluzie la bâlba ministrului Educației, Monica Anisie.

O să fie nevoie să moară oameni ca să fie alegeri”, a parafrazat Ponta o expresie folosită de Klaus Iohannis în trecut, de data asta liderul Pro Romania referindu-se la Guvernul PNL. Ponta a precizat că deși în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un nou record de infectări, aproape 1.500 de noi cazuri, totuși premierul Ludovic Orban spune că este pregătit de alegeri. El i-a mai acuzat pe liberali ca „și-au pus 400% prețul” la o achiziție de măști de protecție din China. Am aflat de la d-na Anisie că are soluție cu PEPSIglas. Faptul că e analfabetă nu e de râs. Ma gândeam dacă dl Orban nu o să o remanieze și să îl ia pe dl Vanghelie că tot s-au înțeles la Sectorul 5 și ar fi bun de ministru.

Dle Ciolacu, văd că dvs ascultați glasul poporului și ați decis să depuneti moțiune de cenzură. De-abia o aștept, nu trebuie să spuneți altceva în moțiune decât ‘Vaccin anti-Lucovid în România.