Veste bună pentru bucureșteni: Ministerul Transporturilor anunță semnarea proceselor verbale de terminare a lucrărilor

Publicat de

„După ani și ani de așteptări epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei, ia sfârșit!” anunță ministerul Transporturilor, precizând că aceasta poate fi dată în exploatare după semnarea proceselor-verbale de finalizare a lucrărilor de către membrii Comisiei Centrale de Recepție și cei ai Comisiei de Punere în Funcțiune (PIF).

Astăzi s-au semnat cele două procese-verbale de către comisiile de specialitate, și anume, cel de recepție la terminarea lucrărilor și cel de punere în funcțiune (PIF) a acestui obiectiv. După îndeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai rămas de efectuat de către beneficiar, urmează să stabilim momentul la care metroul poate fi dat în exploatare cu călători.

Suntem acum în situația în care pot să afirm cu certitudine că în curând bucureștenii pot să folosească cel mai așteptat mijloc de transport din această zonă, și anume, metroul din drumul Taberei. A fost o muncă titanică, începută din prima zi a mandatului meu de ministru, pentru a putea să le ofer bucureștenilor, din zona Drumul Taberei și nu numai, ceea ce așteptau de atâția ani.

Mulțumesc tuturor acelora care au făcut posibil să ajungem astăzi la acest deznodământ extrem de fericit pentru bucureșteni, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.