Cosmin Andrei îl provoacă pe Cătălin Flutur să spună dacă va susține „Pachetul Firea la Botoșani”

Publicat de

Lupta pentru Primăria Botoșani devine din ce în ce mai strânsă între candidații cu cele mai mari șanse să primească următorul mandat din partea botoșănenilor. Chiar dacă o dezbatere nu a avut încă loc între competitorii celor două mari partide intrate în cursă, din discursurile acestora nu lipsesc nici atacurile și nici provocările lansate în spațiul public:

De data aceasta, Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani, face un apel la primarul Cătălin Flutur ca acesta să-și ia un angajament de susținere a măsurilor de sprijin propuse în „Pachetul social Gabriela Firea la Botoșani”.

Eu vorbesc despre proiectele pe care botoșănenii mi-au spus că și le doresc. De aceea îl provoc pe domnul Flutur să ne spună dacă va susține, ca primar sau ca simplu consilier, implementarea la Botoșani a „Pachetului social Gabriela Firea”, a transmis acesta într-un mesaj adresat primarului.

Reamintim că „Pachetul social Gabriela Firea”, asumat de Cosmin Andrei ca parte din programul său pentru următorii 4 ani, propune măsuri de sprijin prin proiecte destinate familiilor din Botoșani.