Marcel Ciolacu dă atacul la PNL și din postura de președinte ‘plin’ al PSD: În loc să cumpere măști pentru copii, Orban cumpără primari

Publicat de

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că nu sunt o prioritate pentru Guvern copiii, având în vedere că „premierul care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii”, însă găseşte bani ca să racoleze parlamentari la moţiunea de cenzură. El a adăugat că Executivul PNL nu va reuşi să rămână la guvernare.

Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii, găseşte în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moţiunea de cenzură!

Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, ”PEPSIglas”… De aceea, doar fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor!

Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcţii, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncaţi în stânga şi-n dreapta, doar doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! Nu vor reuşi! Vor pleca acasă! De îndată!