Marcel Vela anunță că interlopii care s-au înghesuit la priveghiul lui Emi Pian SCAPĂ de dosar penal

Publicat de

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat faptul că nu a fost deschis un dosar penal în cazul persoanelor care s-au înghesuit la priveghiul lui Emi Pian. Astfel că tot ce îi desparte pe cei care au participat la funeraliile lui Emi Pian de un dosar penal e norocul pur de a nu contacta virusul.

Dacă cei sancționați vor fi confirmați pozitivi atunci poate fi și o anchetă în zona penală, care nu respectă normele. Acum în continuare se execută misiuni pentru a se respecta legea. Avem 70 de polițiști și 100 de jandarmi. Cred că și organizatorul își dă seama că nu poate încălca legea.

Poliția nu poate interveni în interiorul unui loc privat. Aseară au fost identificați participanții astfel încât dacă se îmbolnăvește cineva să putem face dosar penal. Noi ca instituție și DSP supraveghem sănătatea publică. Poliția și-a făcut datoria Am toleranță zero față de clanuri. O să destructurăm aceste clanuri Sunt două componente pentru ziua înmormântării: să nu fie acte de violență și protecția populației. Avertizez că trebuie respectată legea. Vom interveni în forță dacă este nevoie.