[SONDAJ] Peste 86% dintre botoșăneni NU l-au văzut niciodată pe primarul Flutur în cartierul lor în ultimii 4 ani

Publicat de

Majoritatea botoșănenilor nu l-au văzut niciodată în ultimii 4 ani pe primarul Cătălin Flutur în zona în care locuiesc, arată rezultatele unui sondaj realizat la începutul acestei luni.

Astfel, întrebați cât de des l-au întâlnit pe edil în cartierul lor în cel de-al treilea mandat al acestuia, 86,6% dintre cei intervievați au răspuns „Deloc”, iar 2,5% dintre ei au afirmat că „Rar”. Doar 8,2% dintre botoșăneni susțin că l-au întâlnit des pe Cătălin Flutur în cartierele din oraș, în timp ce 2,8% l-au văzut „de câteva ori” din 2016 până în prezent.

Principalele nemulțumiri ale intervievaților care consideră că primarul „a uitat” de cetățenii din Botoșani sunt problemele din oraș, pe care edilul, cred aceștia, nu are cum să le rezolve dacă nu le discută cu oamenii: străzile neasfaltate, cartierele mărginașe ale orașului „uitate” de autorități sau igiena precară sunt doar câteva dintre aspectele semnalate de botoșăneni, care cred că primarul lor a făcut prea puțin din proiectele care i-au adus cel de-al treilea mandat la primăria Botoșani.

Sondajul a fost realizat online în perioada 30 iunie – 3 iulie, pe un eșantion de 1.144 persoane cu vârste de peste 18 ani. Marja de eroare este de ± 3%.