Atac VIRULENT la adresa Guvernului Orban: ‘Este fără precedent și de noaptea minții ce se întâmplă în România’

Publicat de

Este fără precedent și de „noaptea minții” ce se întâmplă în România, susține fostul ministru Răzvan Cuc, care critică dur Guvernul Orban, în contextul în care există suspiciuni de coronavirus în clădirea Guvernului. O gasca de baietii nepriceputi se joaca de-a guvernarea cu romanii si, ce e mai dureros, pe spatele lor.
Dupa ce aseara am asistat stupefiati, cu totii, cum autoritatile habar nu aveau cate persone vor participa la conferinta de presa (5 sau 4 sau 3, pana la urma nici nu conteaza numarul vorbitorilor), astazi, la cateva ore, aflam cu stupoare ca exista posibilitatea ca un angajat de la Guvern ar fi suspect de infestare cu virusul coronavirus-COVID 19. Pai nu ne spunea aseara domnul Vela ca, la “extraordinara” propunere a lui Ludovic Orban, vor face cercetari suplimentare pentru a izola orice posibilitate de raspandire a virusului. Sigur, va spun, ca acest guvern PNL habar nu are ce se intampla in tara pe care crede ca o conduce.
Baietii astia nu se pot proteja pe ei. Cum oare pot sa apere poporul roman?
Cred ca daca nu ar avea SPP ar gresi si ministerele unde trebuie sa ajunga.
Dragi cetateni, acestia sunt oamenii pe care ii gireaza Klaus Johannis. De fapt de ce ne mai miram? Pentru KWI si Ludovic Orban importante sunt anticipatele, nu starea de sanatate a romanilor si ceea ce se intampla cu poporul lor.